2012-11-21
Like I found myself in pieces on the hotel floor

Hejsan min kära lilla blogg. Ja det var ju inte igår i alla fall. Men känner att nu när jag börjat mitt nya liv kanske man ska berätta det för alla sina fans, eller hur?
Nu är det så, att jag har skaffat gymkort och gått och blivit träningsnarkoman. Typ. Eller i den mån det går eftersom min söta lilla mamma har bestämt att man bara hinner träna 4 gånger i veckan när man går natur. Kul som satan är det i alla fall. Och nu känns det som jag orkar med skolan lite mer och allmänt har större livslust. Låter rätt deppigt det där men så är det. Har även börjat äta nyttigt och slutat med allt vad röka och alkohol heter (som jag ju aldirg hållt på med egentligen mamma) och behandlar min kropp som det tempel den faktiskt är. Så haöva tallriken sallad nu och kötta på boxning och annat skojsigt där man kan ta ut sina aggretioner!
Detta lilla inlägg är inte ett löfte om daglig uppdatering för jag tycker ju uppenbarligen inte att blogga är så kul. men jag kanske tittar in ibland och delar med mig av träning, kost eller annat kul som händer i mitt lilla tråkiga liv.
Vill även ta tid att säga grattis i efterskott till världens bästa Thea!
Puss på er.
John Mayer – Shadow Days

RSS 2.0