2012-05-31
der kampf - SEGER


2012-05-29
silverflickan

Vi fick på svenskan i uppdrag att skriva en ögonblickberättelse eller vad det kallas. Min blev såhär:


Jag vet att hon såg mig, där jag kurade bakom mitt träd. Jag bara vet det. Jag betraktade hur hon klädde av sig, hur månen fick hennes blekblonda hår att skimra i alla världens nyanser av grått och silver och mina fingrar värkte efter att få smeka det, få kamma genom hennes perfekta lockar. Hon stod där, näck och ensam med månen som målade hennes hud ljus, nästan vit. Som om det var mjölk som pumpade under hennes hy istället för blod. Hon gick några steg mot vattnet. Nej, att gå var inte värdigt uttryck för hur hon tog sig fram. Jag ska inte säga att hon dansade. Det var något annat, som att hon liksom svävade fram. Hennes ena fot mötte vattnet. Hon stannade, tvekade. Det måste ha varit kallare än hon trodde. Sedan var det som om någon ropade på henne. Hon tittade upp, ut över havet. Nu fanns en slags beslutsamhet i hennes steg.

Snart hade hon vatten upp till midjan. Det var kallt. Trots avståndet mellan oss kunde jag se knottrorna på hennes hud. Hennes perfekta mjölkhud. Det var den vackraste gåshuden jag någonsin sett. Som jag fick kämpa för att inte ropa på henne, få hennes uppmärksamhet. Kanske, kanske skulle hon låta mig röra henne, smeka hennes kind. Jag vågade inte ens tänka på ifall hon skulle låta mig kyssa henne. Det tog allt mitt sunda förnuft att motverka impulsen att ropa. En viskning lyckades ändå smyga sig ut mellan mina läppar, men hon var för långt bort för att höra.

Nu nådde vattnet henne till brösten. De där perfekt välvda brösten, som jag sent på nätterna i min ensamhet tänkte på. Nätterna när jag visste att Gud aldrig skulle släppa in mig genom pärleporten. Nätterna när djävulen satt på min axel och fröjdade sig i min synd.

Hon fortsatte gå. Jag tänkte mig att hon kunde gå och gå och gå, och till slut komma upp på andra sidan. Det gjorde hon inte. Hennes hår stod som en vit sol runt hennes huvud när det sakta försvann under ytan. Hon stannade aldrig. Inte ens när jag kunde se spasmerna i hennes kropp, ryckningarna från bristen av syre. Jag satt där och såg på. Snart var hon stilla. Hade hon inte glänst som silver hade man inte sett henne.


2012-05-27
Run for your life, I will be close behind

Badat för första gången på året med min underbara Kanel.
JA MITT FINGER SKYMTAS I HÖRNET. MEN VAFAN DET ÄR CHARMIGT!

2012-05-27
SÅ JÄVLA BÄST.

Fyfan vad bra hon är! Kul att vi ska dansa till hennes låt på showen med. Nu är man stolt över att vara svensk. Är helt salig. UNDERBART!
Tack mina fina tjejer för en underbar kväll! Love you both :love:

2012-05-26
guess what

Idag har jag sprungit cirkus 8 km! Joggade 5, gick två och joggade ytterligare tre. Känner mig hur duktig som helst, trodde inte jag hade det i mig. Speciellt inte med tanke på att jag i nian knappt orkade springa en kilometer.

2012-05-26
innan himlen klarnar måste allt nog först bli mörkare

De senaste dagarna genom mobilkameran. Förlåt för kass uppdatering, men har inte känt att jag haft nåt att skriva om.

2012-05-22
TÄVLING

Tävlar om urfina armband hos cjs. Och ni vet ju hur mycket jag älskar armband!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

2012-05-21
relapse

fuckfuckfuck
Hej underbara blogg. Jag vill flytta lååååångt bort. Nu, tack.

2012-05-19
kärlek


2012-05-19
full fart i stallet

Någon mer än jag som minns det spelet? Haha, hur kul som helst.
Nåväl, fartfylld dag idag. Började dagen med att leka med lilla Adam tills Frida kom och vi gjorde friterad fruktsallad.
Mumsmumsmums säger jag bara!
Sedan ägnade vi några timmar åt att plugga matte och jag klippte hennes hår. Duktiga tjejer!

Framåt kvällen när Frida åket kom Erik och vi muciserade och pluggade. Sen gick (!!) vi till ladan med hunden och tränade agility.

2012-05-19
Day 28: agility

Var och tränade agility i ladan ikväll. Hunden kan ju fan hoppa hur jävla högt som helst!
Bilder finnes i inlägget ovan.

2012-05-19
natthumor


2012-05-19
Days 25, 26 and 27

Som ni vet har jag pluggat massor. Men på onsdagen dansade jag, på torsdagen gjorde ingenting och idag var jag ute på en jättelång tur med hunden (två timmar). Jag är duktig.
Satt mestadels på en sten och dinglade med benen. Och sen gick jag upp på en JÄTTESTOR sten, höll på att ramla ner en gång och jag lovar att jag nästan dog. TACK GUD FÖR ATT JAG LEVER! Tränade hunden att ha honom lös iallafall, och det gick jättebra!

2012-05-19
jag är fett duktig på draw something


2012-05-18
I'm sick and tired of always being sick and tired

Sag dag idag. Plugga plugga hela dagen. Inte får man gå ut på kvällen heller, för trots att jag hunnit med allt jag skulle hinna göra idag så duger det inte förrän jag har A i alla ämnen. Bitch.
Nåväl. Sliten. Trött på livet. Vill bort. Vill vara själv, bestämma själv. Bli behandlad som att jag inte är ditt misslyckande, som att jag inte är ett hopplöst fall.

2012-05-18
mysig kväll med min underbara

Isabelle kom hit och vi hade det allmänt mysigt som man bara har med sina vänner.
Hade en riktig fuldag igår hehe...

2012-05-16
imhcsoba

Rubriken är till dig Panda :love:
Har precis lämnat in min labbrapport, är hyfsat nöjd faktiskt. Det var det bästa min lilla retardhjärna kunde komma med i alla fall.
Nåväl. Idag är begynnelsen av en lång och efterlängtad heeelg <333333 JNBJBFDKDABK!! Men, bara för att skolan är så olidligt underbar, har jag MASSOR att plugga dessa kommande "lediga" dagar, eftersom nästa vecka innefattar nationella prov i två mattekurser, en svenskainlämning och en samhällskunskapsinlämning. Mer underbart kan det inte bli!
Nu ska jag stupa i säng!
Kan för övrigt meddela att jag dansade idag, så DAY 25 medförde lite träning i alla fall! Klapp på axeln till mig själv. Haha, hej Axel, du heter samma sak som en kroppsdel, HUR KÄNNS DET?
Nu svamlar jag som aldrig förr. God natt bloggen. På återseende. Au revoir. Auf wiedersehen. Adiós. So long!

2012-05-16
gooood morgon! dagens

Kör på en dagens outfit bara för att alla är så djupt intresserade av vad jag har på mig.
Mammas gamla byxor från Guess | Ett gammalt linne
Voila.

2012-05-15
svar till mina vänner

Frågor om detta inlägg.


Jo, för han är ett fetamongo som springer iväg och inte kommer tillbaka och det suger hästpenis. Olydiga jycke...
Kolla in deras bloggar på:
Stina
Katja

2012-05-15
hej aquell

När jag känner mig nere så går jag in på min vän Axels blogg, letar upp detta inlägg och mår genast mycket bättre!
Tack min vän för att du är så sinnespsyksjukt rolig och knäpp!
Klicka bara på bilden.

2012-05-15
Days 22, 23 and 24

Latmasken här va... Har inte orkat träna ett piss, känner mig som en fet jävla soffpotatis. Igår när jag kom hem åt jag middag för att sedan stupa rätt i säng vid sju. Utmattad som jag vet inte vad.
Tränade dock lite agility med hunden idag, så ja, heeeelt off är jag ju inte. Imorn blir det dock dans och sen efter det är det ju långhelg så då ska jag iallafall hinna träna nånting varje dag. Till mitt försvar har jag faktiskt haft ont i knät...
Saknar tiden då han kunde vara lös...

2012-05-14
uppe med tuppen

Vaknade vid kvart i fem och det var fullkomligt omöjligt att somna om, så sitter här och pluggar matte och lyssnar på Yiruma (<333333333). Har typ blivit mitt liv nu, matte alltså... Men det är kul när man fattar och klarar de svåra uppgifterna :D
Yiruma – Kiss The Rain
Yiruma – River Flows In You

2012-05-13
BLAND DET GODASTE SOM FINNS


2012-05-13
ut en sväng

Tar mi friheten att ta en paus i matten och går ut en sväng med grisen. Stackarn ser helt knäpp ut :love:

2012-05-13
hårkonst

Inte så pjåkigt va?

2012-05-13
54 tal kvar

Tror ni jag hinner jobba klart idag? Hoppas det... Måste verkligen höja mitt betyg i matte.
Kul att vissa bilder inte kan vara 800 pixlar. Jävla kassa mobilkamera...

2012-05-13
Day 21: yesterday

Ska skriva ett A-prov i matte imorgon (!!!) så har inte hunnit träna för jag satt med boken hela dagen igår. Detsamma står på schemat för idag men ska försöka komma ut en sväng lite senare...

2012-05-13
OMGWTFBBQ - Vampire Diaries


2012-05-12
rubrik

Min stackars lilla gris har vart hos veterinären där de skulle ta prover på en svullnad han har vid ena ögat. Han fick sövas och stygn blev det också, så stackarn går runt med en krage och är alldeles förvirrad. Går in i saker hela tiden och är allmänt otymplig.
Smarta farsan tyckte kragen var för stor och klippte i den, så vi fick sätta tillbaka det han klippt bort med silvertejp...

2012-05-12
basketball

Lagom taggade och en söt Daniel i bakgrunden.
Slutade med att vi förlorade med två poäng. De (Skrapan - våra rivaler) satte bollen cirkus tre sekunder innan det ringde och det var ju inte så kul. Men våra killar och tjejer spelade asbra och det var en spännande match!

2012-05-12
Day 20: blä

Tänkte gymma med Frida idag, men det hanns inte för vi skulle kolla på basket. Men aja, tror min kropp mår bra av lite vila :)

2012-05-10
ibland önskar jag att jag var död, men sen inser jag att det inte är jag som borde vara det. det är du.


2012-05-10
Day 19: vila

Trött, sliten, vila. Kräm

2012-05-09
Day 18, part two: DANCE

Partypartydancidanci. Sliten tjej ska nog vila kroppen imorn.

2012-05-09
klappa katt


2012-05-09
today should have been my dying day

Fy faaaan vad kul det var att åka motorcykel! Fick skjurre hem från skolan, för jag är ju så tuff. Först var det asläskigt i svängarna att luta och så, men sen så! Fick även prova köra lite, och det gick ju... sådär. Lyckades köra typ tio meter. Wei! Tack Linus för den upplevelsen!

2012-05-09
OBSERVERA

Har ändrat lite i designen så alla bilder som är äldre än detta inlägg är "för små". Så det ser knäppt ut.

2012-05-09
Day 18, part one: coopertest

Idrott i skolan. Vi körde 2 km coopertest. Hade som mål att få under tio minuter (fick 10.21 förra gången för cirka tre veckor sen). Gissa vad jag fick! 8.58!! Är så jävla stolt över mig själv. Och det var inte ens lika jobbigt denna gång! Min träning har payed off. Är så sjukt glad! :D

2012-05-08
but you treat me like a stranger and it feels so rough

Så. Sjukt. Gott.

2012-05-08
new stuff

Skitsnygg tröja från Carlings (299 - 30%).
Stört tuff rygg har den också!
Det svarta i mitten är transparent, men det syns inte så bra på bilden.

Sen köpte jag en topp på Gina Tricot (99 riksdaler) som blir jättefin i sommar till ett par höga shorts.
Fin liten färgklick när nästan allt annat är svart, vitt och grått.

2012-05-08
Day 17: studsmattiii

Jag är en banan som legat i en fritös! Hoppade studmatta en halvtimme typ. Fan vad jobbigt det är!
Här har ni lite ögongodis.


2012-05-07
Day 15: runner

Sprang två kilometer på lite drygt tio minuter. Fan, vill få under tio... Nåja, bättre lycka nästa gång!
Bild från idag på mig och min fina vän Johanna.
JÄTTESKARP OCH FIN!

2012-05-06
bevakar en ursnygg väska på tradera




Edit: fick den inte :(

2012-05-06
HUR TUFFT ÄR INTE DET HÄR!?

Såg detta på 9gag, och trodde inte riktigt på det, så var tvungen att testa själv.

2012-05-06
Day 16: sprungit

Jag och Linus har varit ute och joggat/gått, och sen var vi fetduktiga och satte upp studsmattan, så nu blir det mycket röra sig framöver!

2012-05-06
Day 15: springispringiii

Hurtig tjej sprang hela två kilometer! Wooh! Nejmen, tränar lite inför coopertestet nästa vecka. Hoppas på en bättre tid än förra gången då jag fick 10.21... Vill i alla fall springa på under tio, men vi får väl se.
Snart snart snart.

2012-05-05
ÅH MITT LIV ÄGER

Läste DETTA och blev alldeles varm och glad nånstans där i bröstkorgen!
Tänk vilka underbara människor det finns här i världen, och tänk vilken tur jag har som får ha dem i min omgivning :love:

2012-05-05
titta vilka fina prissenterrr jag fick av mina fina vänner ♥

Tack tjejer! Ni är bäst allihopa och jag hade en underbar kväll!

2012-05-05
Days 13 and 14

Fan har inte hunnit träna nånting de senaste dagarna... Men idag ska jag ut och springa, imorn med! Och jag kanske får sällskap av min vän Linus. Najs! Om man bortser från det faktum att han kan springa flera mil och jag endast några kilometer höhö :cool:

2012-05-05
BIRTHDAYPARTY - JAG GJORDE FRITERAD BANAN <3333333333333333


2012-05-04
pics from we♥it, tumblr m.m.


2012-05-04
kompis det går bra nu


2012-05-03
Day 12: daaaans


2012-05-01
Day 11: hundens dag

Det blev passivitets- och socialträning idag. Gick finemang!

2012-05-01
NY DESIGN

Vad tycker ni? Tryck på f5 om ni inte ser den.

2012-05-01
HARRIET MIN VAPENDRAGARE

Blev en trevlig eftermiddag i staden med min kära vän Lina som jag tycker mycket om!
Är hon inte enastående vacker denna kvinna!? :love:

Drog sedan vidare hemåt, mötte Malda på bussen och hängde med för lite chill i Vänge. Trevlans trevlans!

2012-05-01
körsbärsträd @ kungsträdgården, stockholm


2012-05-01
vi firar vårens ankomst


2012-05-01
Day 10: valborg

Blev inge träna idag. Men vafan, det är ju valborg! Dansade massor så det får väl duga hehe :)

RSS 2.0