2012-10-07
mi hermano menor es el mejor del mundo

Idag och igår har det hänt mycket! Orkar inte skriva något utan ger er lite bilder som får illustrera!

2012-10-06
Hello, I know it's been a while and I wonder where you are and if you think of me

Hejsan hoppsan! Nu har jag precis kommit tillbaka från en liten springtur. Var så jävla skönt att få känna att man sprang av sig all jävla mat de tvingar i en. Hittade ett litet utomhusgym också och det var asnajs! Nu är jag en trött tjej som sitter i en soffa och kollar på Fairly Odd Parents med spansk dubbning bredvid en lillebror som tror att jag kan spanska och en storebror som pluggar Platon. Köpte två mobilskal igår. Vi var i centrum vid tolv på kvällen och det var asnajs och mycket folk och gatuförsäljare överallt. Kanske visar skalen sen.
Idag ska vi in till centrum och shoppa och sen på kvällen är det party en la playa som gäller, och sen ska vi (om ja förstod rätt) sova i deras hus vid stranden.
En annan kul grej är att min spanjor är arg på mig för att jag retat honom och kallar honom bög för att han vaxar benen. Det är tydligen jättevanligt att killar gör det här, speciellt fotbollsspelare. Men ska sluta reta honom för tror inte han tycker det är kul längre haha....

2012-10-03
Hej Josefin Elisabet Jacobson

Ja, som de flesta på denna lilla jord vet, så är jag i Valencia just nu. Har precis käkat jätteräkor (gambas), musslor (almejas) och bläckfisk (calamares). Musslor var inte så gott, men resten skulle jag kunna äta resten av mitt liv. MM MM MMMMMMM! Igår var vi på en Champions League-match mellan Valencia CF och LOSC Lille. Valencia vann med 2-0, den ni!
Idag gick vi runt i staden och dödade mina fötter.
Där längst till vänster är min gulliga lilla spanjor.
Biffen Biffson.
Jusste, det är så jävla varmt här. Hoppas ni fryser där hemma. Puss.
Ps. bli inte rädda om det kommer ett rullande monster i mina skor när jag kommer hem... Mamman i huset säger aldrig något annat än "ÄT MER!!", "SMAKA DET HÄR!" och "OM DU BLIR HUNGRIG SÅ HAR JAG GJORT 74 MACKOR TILL DIG!". 
Ps 2. fy helvete vad snabbt de pratar här. Känner mig som en idiot som bara säger "Va?" 7483849 gånger för att sedan ge upp och bara nicka och le... Och inte en kotte kan ju engelska heller... Fast idag har det faktiskt gått lite bättre än igår...

RSS 2.0